Over ons

Nieuw gezicht, zelfde feeling

Ondanks dat er een nieuwe eigenaresse is garandeert Vcycling dezelfde ervaring als voorheen 

Wij van Vcycling hebben een passie voor trendy, stijlvolle en kwalitatief goede dames fietskleding. Je fietsoutfit is het belangrijkste, want iedere vrouw wil graag zelfverzekerd en comfortabel op de fiets zitten.

Vcycling is een aantal jaren geleden opgericht door topsportster Veerle Goossens en uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met gave merken zoals o.a. Castelli, Nalini, Alé, 100% en het exclusieve merk Bodhi. Topmerken, waarbij je in alles terugziet dat deze met grote passie en liefde voor de fietssport ontworpen zijn.

Veerle’s ambitie op topniveau veldrijden en het runnen van haar eigen team is niet te combineren met de aandacht en focus die de webshop verdiend. Hierdoor is de unieke kans ontstaan om dit prachtige bedrijf voort te zetten.

De webshop is vernieuwd en uitgebreid, maar de kernwaarden die Veerle belangrijk vindt, deel ik zeker en zul je bij Vcycling blijven ervaren.

Zelf ben ik een zeer fanatieke, recreatieve mountainbiker die gemerkt heeft wat een goede fietsoutfit voor een vrouw doet. Dit geeft namelijk veel plezier en zorgt voor betere prestaties.

Naast een goede dames fietsoutfit adviseren wij ook graag over BYE! Nutrition hoogwaardige sportvoeding op natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen en waarom je dit nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Lees hier verder.

Bij Vcycling zul jij als trendy sportvrouw dan ook alles vinden wat je nodig hebt om optimaal te presteren en heerlijk te genieten van het fietsen. Ook voor jouw mannelijke fietspartner bieden wij exclusief de Bodhi collectie aan.

Heb je een damesfietsclub of zit je bij een wielervereniging? Kies dan voor Bodhi Custom Made.

Vragen of tips stuur een mail of een whatsapp bericht. Ik vind het leuk om met je mee te denken en te adviseren.

Heb je graag persoonlijk contact? Dan kunnen we op afspraak videobellen of kan je in Deventer langskomen.

Sportieve groet,

Team Vcycling,

Maroesja Olthof