Alé dames fietsshirt

Nieuw gezicht, zelfde kwaliteit. Vcycling blijft bestaan!

Heerlijk in de buitenlucht mooie ritten maken. Ondertussen het hoofd leeg maken van alle hectiek in ons drukke leven. Fietsen werkt voor mij echt als ontlading, de adrenaline, de kick en lekker bezig zijn in de natuur, ik zie het als een soort mindfulness training.

Daarom is het zo gaaf dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken. Toen Veerle Goossens, oprichtster van Vcycling, aankondigde dat ze ging stoppen met haar webshop, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Want deze unieke webshop, met gave merken en persoonlijk advies, moest wel voortgezet worden.

Met veel liefde grijp ik deze kans aan om jou en iedere andere sportieve, trendy vrouw te blijven voorzien van een fijne en mooie fietsoutfit.

Wie ben ik

Maroesja Olthof, 36 jaar, samen met man en 3 kids wonend in Deventer. Waar je trouwens ook erg mooi kunt fietsen. Mijn passie is al jaren fanatiek, recreatief mountainbiken.

Het ondernemen is van huis uit met de paplepel ingegoten, maar het runnen van een webshop is een compleet nieuwe uitdaging. Daarom zijn wij ook erg benieuwd wat je van de vernieuwde webshop vind? Mocht je leuke tips hebben of vind je dat er iets ontbreekt, plaats je reactie hieronder of stuur een mail naar info@vcycling.nl.

Vind je de webshop te gek, like & deel dan onze facebook en insta pagina met al je fietsvriendinnen.

Als dank voor het lezen van mijn blog ontvang je gelijk een mooie korting van 20% op alle producten. Gebruik hiervoor de code: opening20%

Sportieve groetjes Maroesja

P.S. schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo blijf op de hoogte van de nieuwste collectie dames fietskleding, nieuwe trends en natuurlijk leuke kortingsacties.


Reactie


  • Selina

    Super mooie site Maroes!! :-) Mooie foto’s 😃😃


Laat een bericht achter

Je bericht moet worden goedgekeurd om spamberichten te voorkomen.