Blije voeten

Blije voeten

Blije voeten

Omdat je voeten zo hard werken tijdens lange, hete ritten, kan het moeilijk zijn om te voorkomen dat ze oververhit raken. De sleutel is fietssokken, welke gemaakt zijn van een sterke, maar vocht afvoerende voering en een open mesh-constructie om de voeten koel te houden. Met een versterkte hiel en teen.

Zoals elke wielrenner weet, is het natuurlijk niet alleen voldoende dat je sokken cool zijn, ze moeten er ook cool uitzien. 

Historisch gezien heeft het profpeloton de voorkeur gegeven aan witte halfhoge sokken, maar voor de rest van ons die in alle weersomstandigheden rijden en een beperkte voorraad sokken hebben, kan het een grote uitdaging zijn om ze sprankelend wit te houden! 

De oplossing voor zowel stijlvolle en functionele fietssokken zijn sokken in gave, opvallende kleuren en/of gedurfde patronen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige, duurzame sokken van Winaar.

Nu € 3,50 korting bij aankoop van minimaal 2 paar Winaar sokken

https://www.vcycling.nl/collections/winaar

Gebruik hiervoor de code: ActieWinaar

https://www.vcycling.nl/discount/ActieWinaar?redirect=%2Fcollections%2Fwinaar

Uitgezonderd zijn de flamingo sokken.

Maat niet voorradig? Dan bestel ik het voor je na, de levertijd is dan ongeveer 4 werkdagen. Mail naar info@vcycling of app naar 0683574432

 


Laat een bericht achter

Je bericht moet worden goedgekeurd om spamberichten te voorkomen.