Bike Motion; what's on your wish list?!

Bike Motion; what's on your wish list?!

Bike Motion; what's on your wish list?!

Het zit er weer op, het fietswalhalla in Utrecht was de afgelopen vier dagen dé trekpleister voor alle sportieve fietsers. Ruim 350 fietsmerken stellen tijdens deze dagen hun allermooiste producten ten toon. Welke items staan bij jou hoog op het verlanglijstje? 

Mijn ervaring op de Bike Motion

Op vrijdag mocht ik het BYE! Nutrition team versterken. Een relatief nieuw voedingsmerk dat kiest voor natuurlijke ingrediënten, heerlijk smaakt en makkelijk weg eet tijdens je fietsrit. Een belangrijke bijkomstigheid is dat het merk ervoor kiest om samen met Trees for All bomen te planten voor de verkochte producten. Ze zijn dus niet alleen lekker en betaalbaar, maar denken ook aan onze (groene) toekomst.

De vrijdag vloog voorbij. Ontzettend veel consumenten raakte net zoals ik overtuigd van deze havermout sportrepen, die dan ook als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan. Toch zijn er ook consumenten die de voorkeur geven aan een reep met een iets ‘hardere bite’, een andere smaakcombinatie of die simpelweg geen afscheid willen nemen van zijn snicker. Ik zou graag mijn voedingsassortiment uitbreiden en ben daarom ontzettend benieuwd naar jullie favoriete sportvoedingsmerk!

Fietsschoenen

Aankomend seizoen komt er mooi nieuw merk in onze collectie; Giro. Dit innovatieve en stijlvolle merk pakt goed uit met niet alleen veterschoenen, maar ook met een combinatie van veters met een Boa sluiting. Als ik rond kijk op de Bike Motion, ben ik blij met deze keuze. Maar natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd welke schoenen bovenaan jullie wish list staan! 

Fietskleding

Ieder jaar komen er nieuwe collecties en pasvormen op de markt speciaal voor dames. Zo kiest Ale Cycling bijvoorbeeld voor Camouflage prints (net zoals bij de mannen) en komen merken als Nalini ook met damescollecties die niet perse uit roze bestaan. Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete fietskledingmerk en welk merk jullie favoriete pasvorm & design heeft! 

Power Breathe

Een gadget waar ik toevallig tegenaan ben gelopen; de Power Breathe. Natuurlijk had ik er wel eerder van gehoord, maar sinds ik last heb van ademhalingsproblemen ben ik extra geïnteresseerd in de dingen die met ademhalen te maken hebben. Daarom heb ik het uitgebreide verhaal aangehoord, een (ademhaling)test gedaan en zo ga ik vanaf vandaag elke dag aan de slag met mijn nieuwe Power Breathe. Hiermee ga ik mijn longspieren trainen en hopelijk mijn prestaties verbeteren.  Over vijf weken laat ik jullie weten hoe de verbeteringen zijn en of de Power Breath misschien ook iets voor jou is! 

Wil jij ons helpen?

Vind jij het leuk om mij te helpen bij het samenstellen van het allerleukste assortiment fietskleding voor dames? Stuur me dan een mailtje met antwoord op onderstaande vragen!

  1. Wat is jullie favoriete sportvoedingsmerk?
  2. Welke fietsschoenen staan bovenaan jullie wish list?
  3. Wat is jullie favoriete fietskledingmerk & waarom?

 Mailen mag naar: info@vcycling.nl, THANK YOU! 

 

Geplaatst in Nieuws door

Veerle Goossens

  • Gratis verzending

Bij besteding vanaf €75,00

 


Laat een bericht achter

Je bericht moet worden goedgekeurd om spamberichten te voorkomen.