Bodhi dames fiets setje

BE STYLISH. BE TOGETHER. BE BODHI

Ontzettend trots dat ik als enige webshop winkel het stijlvolle Bodhi Cycling mag gaan verkopen voor de fietsende vrouwen en ook mannen. Want als vrouw wil toch ook graag dat je man stylish op de fiets zit

Kwaliteit, comfort, exclusief design en prachtige stoffen, dat vind je bij Bodhi.

Iedere fietser kent de waarde van een goede fietsbroek. Urenlange trainingstochten, tijdens de vele kilometers of juist rustige ritjes met deze bib-shorts van Bodhi kan je lang in het zadel blijven. Op het asfalt met de wielrenfiets of met mountainbike door het bos, als je vaak fietst, wil je absoluut deze fietsshorts in je kast hebben.

De zemen zijn namelijk specifiek gemaakt voor de vrouwelijke en mannelijke fietser en volop getest door profwielrenners.

De vrouwen zeem is aangepast naar de vrouwelijke vormen en er is rekening gehouden met de drukpuntverdeling, wat resulteert in weinig frictie of schuren. Ook is er nagedacht over het verzitten, aanpassen van je houding tijdens het fietsen, de zeem blijft ook dan nog steeds ondersteuning bieden.

Voor de mannen is er een apart stukje bij de zeem ingemaakt wat zorgt voor de vochtafdrijving, zodat je onderweg geen frictie krijgt.

De fietsbroek van Bodhi is een investering waar je vele kilometers plezier van gaat hebben.

Daarnaast wil het oog ook wat en zeker met de exclusieve fietskleding van Bodhi zit je modieus op het zadel. Alles bij elkaar ben ik fan van Bodhi.

Wil je ook een prachtige, elegante set van Bodhi, klik dan hier

 

Wanneer een item van Bodhi niet meer voorradig is, kan deze wellicht nabesteld worden. Het item wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Omdat zij niet massaal produceren blijft het uniek. Daardoor kan het wel zijn dat de levertijden langer zijn.


Laat een bericht achter

Je bericht moet worden goedgekeurd om spamberichten te voorkomen.