3 dagen Bike Motion en nog niets gezien

3 dagen Bike Motion en nog niets gezien

10-04-2018 18:52

3 dagen Bike Motion & nog niets gezien

2, 3 en 4 maart vond de grootste fietsbeurs van Nederland plaats in de jaarbeurs van Utrecht. Als ambassadeur van BYE! was ik alle drie de dagen aanwezig om heel fietsend Nederland kennis te laten maken met deze heerlijke en natuurlijke sportvoeding. Maar ook een mooie mijlpaal voor Vcycling, want in samenwerking met www.wielervoeding.nl mocht ik hier een kleine selectie van mijn assortiment presenteren en dat is positief ontvangen door de fietsende vrouwen onder ons. Maar ook een mooie mogelijkheid om de heren te verleiden met wat leuke aanbiedingen, want ook dát hebben we.

Of onze Bike Motion een succes was? Als ik je vertel dat wanneer de laatste dag aanbrak en ik enkel de naam van de stand tegenover ons wist te benoemen, mag je zelf concluderen hoe druk het was. Moet ik daar ook direct bij verklappen dat het bedrijf tegenover ons Coco in de bedrijfsnaam had vermeld, voor wie het nog niet wist; de naam van mijn Colnago prachtfietsen. De naam van je kindjes valt natuurlijk direct op, dus deze stand had ik zelfs gespot als ze drie hallen verderop hadden gestaan.

Ja, natuurlijk zijn er momenten geweest dat het heeeel even wat rustiger was, maar geen tijd om ons te vervelen. Want dan was het even rustig, dacht je eindelijk even te zitten voor je lunch, kwam er weer een horde mensen op onze stand af die nog hongeriger waren naar een leuke aanbieding of sportreep dan ik naar mijn door chefkokkie Remco gemaakte spinazie quiche. Het kookboek waar hij dit gezonde en handig mee te nemen recept vandaan haalde is trouwens ook een leuke aanrader; Eet als een atleet. 

De laatste dag wilde ik toch nog wat leuke dingen meepakken van de beurs, dus ben ik direct bij aankomst op pad gegaan. Snel screenend bijna rennend over de beurs heb ik een paar (in totaal 4, dus het zijn er in theorie net iets meer dan een paar), stands bezocht. Ik bezocht FFWD, het wielenmerk waar ik  het afgelopen seizoen mee heb mogen crossen. Zij komen met tubeless wielen, dat betekend dus dat je geen binnenband meer nodig hebt en daarmee is het bandjes wisselen met deze nieuwe wielen dus passé. 

Waar mijn oog tijdens mijn haastige zoektocht naar nieuwe dingen op is gevallen, is de Explova. Een fietsnavigatie met ingebouwde camera. Wauw, dat klinkt gaaf en ideaal voor wanneer ik mijn vlog/blogkunsten in de toekomst nóg actiever op wil gaan pakken. Met een figuurlijk handrem bochtje draaide ik af en slurpte ik alle informatie over deze nieuwe gadget op. TESTEN, dat wil ik dit ding, en snel. Ik vertrok namelijk drie dagen later op trainingsstage in Mallorca en een navigatie mét camera is een leuk speeltje om daar uit te proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Dinsdag opgehaald, woensdag mee in het vliegtuig. Een review komt eraan!

 

Geplaatst in Nieuws door

Veerle Goossens

 


Laat een bericht achter

Je bericht moet worden goedgekeurd om spamberichten te voorkomen.