Verzending & bezorging

Verzendwijze

Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt het pakket verzonden met DPD of PostNL. Wij streven ernaar om je pakket binnen 24 uur te verzenden. Verzendingen zijn voor rekening en risico van de koper. De keuze en wijze van het verzending en het verpakken van de pakketten wordt bepaald door Vcycling. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen het bedrijf verlaten.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat je pakket wordt bezorgd? De bezorger zal dan een afhaalbewijs achterlaten. Met een geldig identiteitsbewijs kun je het pakket afhalen op het postkantoor of een Pickup parcelshop. Als je het pakket niet binnen 3 weken ophaalt, zal het worden teruggezonden naar Vcycling. Mochten wij het pakket opnieuw moeten opsturen, dan rekenen wij daar € 4,95 verzendkosten voor. 

Verzendkosten

  • Voor orders tot €75,- rekenen wij €5,-

  • Orders vanaf €75,- zijn gratis
  • Voor verzendingen buiten Nederland betaal je een toeslag van €9,-


Verwachte levertijd:

Wij verzenden jouw bestelling op werkdagen binnen 24 uur. Wanneer je op een werkdag besteld hebt voor 15:00 heb je jouw pakket de volgende dag in huis. Voor verzendingen naar België kan het mogelijk een dag langer duren.