Veelgestelde vragen

1. Hoe valt de pasvorm?
Elk merk heeft een eigen pasvorm. Om te beslissen welke maat het beste bij jou past, adviseren we om de maattabel van het desbetreffende merk te checken. Let wel, als je dameskleding bestelt, valt dit in het algemeen kleiner uit dan kleding die niet voor dames ontwikkeld zijn. Voorbeeld: je hebt als vrouw maat M in een mannen shirt, kies dan maat L als je gaat voor een damesmodel. 

2. Ik kan mijn maat niet selecteren
Heb jij een product gevonden maar kun je jouw maat niet selecteren? Dan kan het zijn dat dit product niet meer op voorraad is. Als het product in de 'sale' is, kan ik deze helaas niet meer voor je bijbestellen. Als het een een item van het laatste seizoen is, ga ik graag kijken of ik het nog wel voor je kan bij bestellen. Stuur in dat geval een mailtje. 

3. Suggesties & klachten
Heb jij een suggestie of een klacht om Vcycling een betere webshop te maken? Laat het ons dan weten via info@vcycling.nl. Adviezen en tips zijn van harte welkom! 

Heb jij een suggestie of een klacht om van Vcycling een betere webshop te maken? Laat het ons dan weten via de mail. Adviezen en tips zijn van harte welkom!