Over Vcycling

Let me introduce Vcycling

Vcycling is een webshop die zich specialiseert in fietskleding en accessoires voor dames. De keuze om voor deze specialisatie te gaan is simpel. Steeds meer vrouwen ontdekken hoe gaaf de wielersport is en stappen steeds vaker zelf op de fiets. En dan bedoel ik niet alleen om boodschappen te doen… Juist om leuke tochten te fietsen in binnen- en buitenland of om zelfs deel te nemen aan wedstrijden.

Daarnaast bieden veel fietskleding webshops een breed fietskledingaanbod voor heren, maar blijft het aanbod voor de fietsende dames achter. Met Vcycling doen we dat dus net even andersom en zetten we de fietsende dames centraal. Dat wil overigens niet zeggen dat de heren uitgesloten worden. 

Veerle Goossens is het ondernemende en creatieve brein achter Vcycling. Vanaf haar 12de levensjaar beoefend Veerle actief de wedstrijd wielersport in de disciplines veldrijden en wegwielrennen. Met deze webshop streeft Veerle ernaar om elke vrouwelijke sportieve fietser te voorzien van de perfecte fietskleding outfit, zodat vrouwen stralend hun doelen & dromen op fietsgebied na kunnen jagen. 

Wij wensen je veel shop- & fietsplezier, 

Liefs Veerle & team Vcycling