MTB en spinning schoenen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Dames MTB schoenen 

Ben jij op zoek naar nieuwe en comfortabele MTB schoenen voor dames? Dan is het belangrijk dat je ongeveer één maat groter kiest dan je draagt in je normale schoenen. Al onze MTB schoenen zijn voorzien van een speciale damesvoet. Deze MTB schoenen zijn geschikt voor SPD klikkers van Shimano en/of Time pedalen. Ook worden deze MTB schoenen gekozen voor het beoefenen van spinning.
Twijfel jij nog tussen een dames racefiets schoen of MTB schoen? Misschien helpt deze blog bij het maken van jouw keuze! 

Spinning schoenen voor dames

De meeste pedalen van spinningfietsen in de sportschool zijn voorzien van het SPD-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw fietsschoen vastzit op de pedalen waardoor je alle kracht kan overbrengen op je spinningfiets. Het is daarbij belangrijk dat jouw fietsschoen de mogelijkheid heeft om het SPD-kliksysteem te monteren.

Je kunt over het algemeen perfect spinnen met je mountainbike schoenen. Deze schoen heeft de mogelijkheid om het SPD-kiksysteem te monteren en daarnaast kun je comfortabel met deze schoenen lopen. Dat laatste is ook zeker belangrijk voor de sportschool, je wil namelijk geen beschadiging aan de vloer van de sportschool aanbrengen met jouw nieuwe SPD-plaatjes. Bij de mountainbike schoenen liggen de SPD-plaatjes verzonken in de zool, waardoor er dus geen beschadiging is aan de vloer.

Wil je meer lezen over spinning? Dan is dit blog misschien interesant voor jou!