De winter komt eraan. Het is tijd voor lange broeken en warme jacks. Eigenlijk is dat helemaal zo erg nog niet. De keuze is reuze en dat maakt het wat lastiger. Daarom zal ik met deze blog jou zo goed mogelijk proberen te adviseren.

Wil je een wielerjack met de kleur roze?

Als roze jou lievelingskleur is, biedt het Italiaanse merk Alé een aantal mooie mogelijkheden. Om te beginnen het Ale Persica jack. Dit jack is ideaal voor omstandigheden rond de 10 graden. Lekker zacht van binnen en fel roze aan de buitenzijden. De productfoto’s komen niet helemaal overeen met de werkelijkheid, de foto’s hieronder wel.

Wil je een jack voor koudere omstandigheden met lekker veel roze? Dan is het Suez jack absoluut iets voor jou. Dit jack heeft een hogere kraag en is heerlijk zacht aan de binnenzijde. Leuk detail is het haakje aan de binnenzijde. Hiermee kun je jou jack gewoon aan de kapstok hangen. Ook hierbij geld dat de foto’s helaas niet exact dezelfde kleur hebben als in werkelijkheid. De foto hieronder heeft dat wel. 

Zie je liever het roze terug in de details? Dan kan ik je het Aden model aanraden. Dit jack heeft ook een hoge kraag en is voorzien van zacht fleece aan de binnenzijde. De roze details hebben dezelfde kleur als bovenstaande jacks. het haakje aan de binnenzijde. Hiermee kun je jou jack gewoon aan de kapstok hangen. Ook hierbij geld dat de foto’s helaas niet exact dezelfde kleur hebben als in werkelijkheid. De foto hieronder heeft dat wel.

Wielerjacks Ale

Past bovenstaande wielerjacks bij jou? Maak jou set compleet met de bijpassende Suez wielerbroek van Ale. Deze hebben we trouwens ook nog in het zwart met wit.  
  

Ben je op zoek naar een uniek wielerjack?

Als je een uniek wielerjack wil, dat andere looks heeft dan het gemiddelde jack, dan is het Orsolina jack van Nalini echt iets voor jou. Dit donker blauwe jack met zilveren stippen en witte rand is ideaal voor omstandigheden rond de 10 graden

 Nalini Orselina

 

Wil je graag een lekker warm, maar goedkoop wielerjack?

Dit mooie basic wielerjack van Giordana is nu extra scherp geprijsd. Dit kwalitatieve goede thermojack is afgeprijsd van €130,- naar €69,99.
Dankzij het heerlijke fleece voelt het comfortabel en zacht aan. Dit jack is overigs ook fijn voor een wandeling. Verkrijgbaar tot en met maat XXL. 

Giordana-fusion-wielerjack