De meeste trainingen op de fiets, doe ik alleen. Lekker makkelijk, hoef je met niemand rekening te houden en kun je gaan wanneer je zelf wilt. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het enorm gezellig vind t om met andere vrouwen op pad te gaan. Zo had ik dit weekend geen wedstrijd en besloot ik met de meiden van KeK de Peel mee te gaan.

Harstikken spannend vond ik dat… De allereerste keer is altijd lastig. Dadelijk zitten ze helemaal niet op mij te wachten of weet ik niet wat ik tegen ze moet zeggen. En wie zijn ‘ze’ eigenlijk?! Nu ik terug ben van een heerlijke en gezellige training, kan ik je bevestigen dat ik me voor niks zorgen heb gemaakt! Iedereen was enorm aardig, paste zich aan en ik voelde me welkom. Echt een aanrader! Deze groep vertrekt op zondag om 9 uur vanaf de kerk in Deurne.

Ga jij weleens in een groep(je) trainen? Vanuit waar vertrek je dan en ga je met mannen mee of heb jij ook al een eigen vrouwengroepje gevonden? Misschien ben je juist wel naar een fietsmaatje op zoek… Ik ben benieuwd naar jou (fiets) ervaringen en wie weet fietsen we de volgende keer samen! Je mag me een berichtje sturen via facebook of mailen naar info@vcycling.nl. 

Liefs Veerle 

Fietsen met KEK de Peel