De zomer van 2015 zit er alweer bijna op. De laatste artikelen van de zomercollectie vliegen met korting de deur uit en maken plaats voor de nieuwe wintercollectie. Maar voor we die heerlijke warme thermojacks weer aantrekken blikken we toch nog even samen terug op de comfortabelste, uniekste en kleurrijkste wielershirts. Daarnaast maak jij kans om jou favoriete wielershirt te winnen! 

Comfortabelste wielershirt

Als het ene shirt bij jou lekker zit, geeft dat natuurlijk geen garantie voor een ander. Maar bij dit shirt, ben ik er vrijwel zeker van dat hier weinig meningsverschillen over zullen ontstaan. Ondertussen heb ik al diverse klanten mogen adviseren bij het maken van de juiste kledingkeuze. Bij het passen van dit shirt waren alle reacties in dezelfde richting; ‘wauw, wat een heerlijk stofje! Dat zit lekker!’ Ik heb het over het Castelli Bellissima wielershirt. Dankzij de oranje achtige kleur lijk je ook nog eens bruiner.

Castelli-bellissima

Uniekste wielershirt

Ben je op zoek naar een wielershirt, van super kwaliteit, maar wat niet iedereen heeft? Dan kan ik je het Saonda wielershirt van Nalini aanraden. Waar de meeste retailers dit wielershirt niet in de collectie opnemen, wilde ik het toch heel graag hebben! Het voordeel is dat niet veel meiden met dit wielershirt rond fietsen. Het shirt heeft een stoer kattendesign met leuke details. Zo zijn bijvoorbeeld de ogen van tandwielen!

 Nalini-Saonda

Kleurrijkste wielershirt

Wie van kleur houdt kan zijn geluk op met het Lady FS wielershirt van Nalini. In dit wielershirt zijn alle vier de seizoenen opgenomen. Linksonder de herfst, rechtsonder de winter, linksboven de lente en rechtsboven de zomer. Dit kleurijke wielershirt behoort absoluut tot de meest verkochte shirts van afgelopen jaar! 

Nalini Fs

Vrouwelijkste wielershirt

Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat er alleen maar ‘roze fietskleding voor vrouwen is’. Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Zo zijn er ongelofelijk veel gave fietsshirts die stoer, vrouwelijke of zelfs sexy kunnen zijn.  Een keuze maken voor het meest vrouwelijke wielershirt is daarom lastig.

Wat is volgens jou het mooiste & vrouwelijkste wielershirt op onze webshop www.vcycling.nl? Deel & like het facebookbericht en laat jou reactie achter onder ons bericht met de link naar jou mooiste wielershirt! Maak kans om jou gekozen wielershirt te winnen! Eind september maken wij de winnaar bekent.

Tip: kijk of jou maat nog op voorraad is! op=op

Ps. delen op Instagram mag ook, tag ons in jou mooiste wielershirt van onze webshop!