Na het verloop van een aantal jaren, ben ik sinds kort begonnen aan mijn derde ‘soort’ BH tijdens het wielrennen. Ik ben begonnen met een normale BH die ik ook in het dagelijks leven draag. In het begin dacht ik dat deze prima zat, nergens geen last van. Tot dat je een sport BH probeert. Dan kom je erachter dat een normale BH lang niet zo fijn zit als een sport BH. En als je denkt dat het niet beter kan, wordt de fiets bh geïntroduceerd.

De fiets BH

Castelli introduceert de allereerste BH speciaal voor de wielrenster. Deze BH geeft minder compressie aan de borsten maar geeft een maximale ventilatie en vochtregulatie. Daarnaast is de fietsbeha afgestemd op je fietshouding wat zorgt voor de perfecte ondersteuning. En dat is eigenlijk precies wat je tijdens het fietsen nodig hebt.

Tijdens het wielrennen hangen de borsten naar beneden. Als je je handen onder in beugel plaatst, hangen de borsten misschien een klein beetje naar voren. Mits je niet over kasseien dendert, stuiteren ze nauwelijks. Het is daarom belangrijk dat een BH ondersteuning geeft, maar compressie is tijdens het wielrennen niet  essentieel.

Castelli-fietsbhCastelli-fietsbh

 

Castelli Rosso Corsa Light BH

Deze fietsbeha is voorzien van mesh inzetstukken. Daarnaast zijn de bandjes gekruist en rekbaar. Dit voelt comfortabel aan op de huid, en zorgt ervoor dat de bandjes niet snijden. Ik draag mijn hartslagmeterband altijd onder mijn BH.

 

Maat

Meting onder de borst

XS

68 - 72 CM

S

73 - 77 CM

M

78 - 82 CM

L

83 -87 CM

XL

88 - 92 CM

 

Deze Castelli bh bestel je hier voor €53,99. Wil jij graag een sport bh van het wielermerk Nalini proberen? Dan is dit instapmodel misschien iets voor jou met 50% korting! 

Nalini-sportbh

Is jou maat niet meer op voorraad? Stuur dan een berichtje en ik ga kijken wat ik voor je kan doen (geldt alleen voor het Castelli model, Nalini zijn de laatste aantallen).