5 originele cadeautips voor de fietsliefhebber 

Het blijft elke keer een uitdaging, een origineel en leuk cadeau verzinnen. Daarom heb ik als fietsliefhebber, 5 tips samengesteld waarmee jij bij zowel de mannelijke als vrouwelijke fietsliefhebber punten scoort. 

1. Il Magistrale, koffiebonen met een knipoog naar de wielerwereld | €14,25 tot €28,50

Nederlanders zijn dol op koffie en wielerliefhebbers al helemaal. Met verse koffiebonen van het merk ‘Il Magistrale’, geef jij een welkom en origineel cadeau voor de fietsgek. Niet alleen dankzij de leuke namen zoals ‘Bom van Balen en Golden Greg’ scoor je punten, maar vooral dankzij de smaak van deze koffie geef jij iets speciaals. Het geven van verse koffiebonen (Golden Greg) kan vanaf €14,25 per 500 gram. Smaken verschillen en vind je het leuk om wat verschillende smaken te geven? Geef dan de ‘explorer pack’ voor €28,50. Vier smaken + een gratis bidon, daar scoor je punten mee! Geen koffiebonenmachine? Dan zijn er sinds kort espresso capsules verkrijgbaar!Nalini onderkleding + Magistrale Koffie

2. Onderkleding Nalini | vanaf €19,95

Het wordt steeds kouder en daarmee belangrijker om onszelf goed aan te kleden. De eerste laag (onderkleding) is voor een wielrenner het allerbelangrijkste. Je wil namelijk dat het kledingstuk aangenaam aanvoelt, je zweet opneemt maar dat de stof toch blijft ademen. Er zit veel verschil in onderkleding en als je kiest voor een hoge kwaliteit hangt daar een prijskaartje aan. Daarom hebben wij voor jou een spetterende actie (ruim 70% korting) gemaakt zodat je met een klein bedrag een cadeau kan geven met grote waarde. Deze onderkleding van Nalini gaat namelijk lang mee en zo zal de ontvanger je nog vaak dankbaar zijn voor het zorgvuldig gekozen cadeau. Het is vaak lastig om de juiste kledingmaat in te schatten, het geven van onderkleding is daarom veiliger. Je kiest uit twee maatsoorten S/M of L/XL. Het cadeau ziet er misschien klein uit, maar rekt erg ver mee.

 Bekijk hier mijn lievelings unisex ondershirt dat je terug ziet in de foto. 

3. Cadeaubon bij dat leuke café | €7,50 - €20,-

Hoe leuk is het om een doel van dit originele cadeau te maken. Kies een bestemming en koop daar een cadeaubon voor koffie met gebak of lunch. Plan na het geven een datum en stap samen de fiets op om jouw cadeau te verzilveren. Mocht je last minute dit cadeau willen geven of om wat voor reden dan ook niet aan een cadeaubon kunnen komen, maak dan zelf een leuke tegoedbon. Wil je in de wielersferen blijven? Kies dan een fietscafé zoals Velosoof in Eindhoven of Kamu in Breda. De geefprijs kun je zelf variëren.

4. Fietsverlichting van Most | Voor en achter fietsverlichting €92,80

Het weer wordt grijzer en de dagen korter, hoog tijd om extra aandacht te besteden aan de zichtbaarheid op de weg. Deze lichtjes van Most zijn een heel fijn cadeau waar je de wielerliefhebber blij mee maakt. Ook als hij/zij niet in het donker fietst, maar wel op een zondagochtend vroeg vertrekt of zich niet tegen laat houden door mistige omstandigheden. Een voorlampje koop je voor €57,20 en een achter fietslamp voor €35,60.

5. Sportrepen en sportdrank | €10,- tot €25,-

Met het geven van sportvoeding zit je altijd goed bij de fanatieke fietser. Wanneer er langer dan 2 uur gefietst wordt, is het aan te raden om sportvoeding mee te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een pot sportdrank in combinatie met wat repen. Klaagt de fietser over kramp? Geef dan eens een magnesium shot. Gun je hem/haar juist wat meer energie? Kies dan voor de energy shot.

Sportdrank smakentip:

- BYE! rood fruit: houdt de ontvanger van rode ranja? Dan zit je met deze sportdrank zeker goed.
- BYE! citroen: is de ontvanger een mooi weer fietser die wel houdt van een citroensmaak? Kies dan deze sportdrank. 
- BYE! tropical: kies deze smaak wanneer de fietsliefhebber vele uren op de fiets doorbrengt en ook in koude omstandigheden de fiets op stapt.

Kun je niet kiezen maar wil je toch sportvoeding als cadeau geven? Kies dan een voedingsverrassingspakket vanaf €10,- tot €25,-.BYE sportdrank