Ik heb leuk nieuws! 

Vcycling bestaat alweer vier jaar en daar ben ik hartstikke trots op. Maar in de tussentijd is er veel veranderd. Het aantal fietsende vrouwen neemt nog altijd toe en dat wordt (eindelijk) ook gezien door veel, heel veel merken.

Als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren is dat het helemaal niet gaat om het hebben van tientallen verschillende merken, maar het adviseren van een uitstekend merk met verschillende designs. Daarnaast heb ik niets tegen mannenwielrennen en jullie trouwens ook niet. Dus waarom zou ik dat nog langer scheiden?

Ik merkte dat ik niet altijd het allerbeste advies kon geven, omdat ik simpelweg geen 50 fietsbroeken kan testen. Wanneer ik graag iets anders zie bij een kledingstuk, kan ik die aanpassing niet maken. Er is één merk waarbij ik dat wél kan; Bodhi Cycling.  Een van mijn aankomende dromen/doelen (ja, ik heb er meerdere) gaat zijn om aan jullie hele gave designs te presenteren voor dames én heren waar ik achter sta. Die exclusief zijn en die je zonder twijfels kunt aanschaffen. Maar voor het zover is, wil ik jullie eerst graag mee laten profiteren van het uitverkopen van mijn voorraad. Ik moet eerst mijn oude schoenen verkopen voordat ik nieuwe kan aanschaffen.

YardSale

 

Op 16 maart ga ik daar een mooi feestje voor bouwen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met o.a. wielervoeding. Er is een mooi aanbod voor mannen en vrouwen in kleding, accessoires en schoonmaakartikelen. We gaan deze totale leegverkoop vieren met verse stroopwafels, hoge kortingen en inspirerende masterclasses. Ben jij erbij?! Ik trakteer. Meld jij jezelf wel even aan? Dan verlies je geen €10,- en weet ik hoeveel stroopwafel beslag ik mag voorbereiden.


Wat:
mega uitverkoop op fietskleding, accessoires & veel meer fietsproductenVcycling & Wielervoeding Yard Sale

Wat nog meer: Masterclasses & workshops 

Waar: Bakel, leemskuilendijk 6

Wanneer:16 maart, 9:00 – 17:00
Je kunt de gehele dag binnen komen. Registratie is niet verplicht.