Een heerlijk zonnetje, niet te veel wind maar vooral een hele leuke groep vrouwen zorgde voor een meer dan geslaagde X mass ride in Bakel. Het was een kwestie van snel schakelen toen ik gister mijn kuit openhaalde aan een tandwiel. Het moest gehecht worden en fietsen behoorde absoluut niet tot de opties.

Zondagochtend om half 10 ontving ik de eerste dames met een kopje thee en iets lekkers. Om 10 uur vertrokken de dames onder mijn scooter begeleiding voor een mooie ronde in de omgeving van Bakel. Door het niveau verschil werden er een aantal snelheidsblokken ingepland zodat iedereen op zijn niveau kon rijden. Ik was zeer onder de indruk van de snelheden die de dames reden (boven de 45 km per uur!).

X Mas ride

Ook werd er geoefend op techniek, evenwicht en uithoudingsvermogen. Tussendoor werden de repen van BYE nog even goed gekeurd en na ruim twee en half uur fietsen keerde iedereen voldaan richting huis. Ik ben ontzettend blij met de inzet van de dames en het begrip voor het feit dat ik zelf niet op de fiets mee kon. Maar ook voor het respect richting elkaar en het aanpassingsvermogen. Meiden bedankt en tot de volgende keer!

 X-Mas ride Bakel