Doei! Ik ga naar de top. Geef jij me een duwtje? 

Oke, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik stop ermee. Ik stop met álles willen. Ik stop met álles doen. Ik stop met alles ‘een beetje’ kunnen. Ik wil uitblinken. Ik wil het maximale uit mezelf halen op één vlak. En dat kan alleen als ik me ga focussen op één ding, namelijk datgene waar mijn hart ligt… En daar heb ik jóuw hulp bij nodig.

HERKEN JE DIT?

Je bent druk. Heel druk. Met van alles tegelijk. Want alles vind je even leuk, en even spannend. Keuzes maken? Haha! Waarom zou je? Je gaat net zo lekker. Jep, that’s me! En daarom heb ik me de laatste tijd eens bezig gehouden met de zware dingen des levens: Wat wil ik? Wat kan ik? Waar wil ik naartoe? En wat is mijn levensdoel?

DE AFGELOPEN TWEE JAAR

Combineerde ik mijn HBO studie aan de Johan Cruyff University met hoge ambities in de wielersport. Ik werd onderdeel van het custom fietskledingmerk Bodhi Cycling én ik startte mijn eigen webshop Vcycling.nl. Ik deed het allemaal. En het moest allemaal tegelijk. Want hoe zonde is het om iets te laten vallen waar je plezier in hebt? 

HET RESULTAAT  

Ik ben geslaagd voor mijn studie, de webshop draait en ik verkoop dagelijks. Mijn fietsprestaties? Ik kan leuk meedoen, maar ben nooit de beste. Weet je wát pas zonde is? Dat ik door al die supergave activiteiten te combineren, nergens in excelleer. De maximale prestatie waar het me écht om gaat? Die blijft weg. De voldoening trouwens ook, terwijl ik hunker naar erkenning, vooral vanuit mezelf. Die hongerige bewijsdrang die eindelijk vervuld wordt; zie je wel dat ik het kan!

MIJN BESLISSING 

Komend jaar ga ik het maximale uit mezelf halen op één vlak. Namelijk, mijn topsportcarrière; het veldrijden.

WAT HEB IK TE VERLIEZEN?!

Niets. Ik wil dit, dit is het moment: míjn moment. Komend jaar ga ik alles op alles zetten om de stap richting de top van de cyclocross te verkleinen. En zodra ik genoeg progressie maak, plak ik er nog minimaal twee jaar aan vast. Hoppa!

IK KAN DIT NIET ALLEEN

Ik heb mensen nodig die mij hierin steunen. En daarom ben ik bezig met het bouwen van een community. Een team dat bijdraagt aan het succes dat we samen boeken, en waarmee ik mijn avontuur naar de top kan delen. Dat lijkt mij nou zo ontzettend gaaf! Ik ben dan wel de enige actieve veldrijdster binnen ons team, maar ik ben vastberaden om samen met jou de grootste fietsploeg van de Benelux te worden. Klinkt niet verkeerd toch? 

HOE DAN?!

Ik zoek leden voor mijn community. Enthousiastelingen die ergens in uitblinken (alleen al om zelf een voorbeeld aan ze te nemen). Ik wil samen een ploeg vormen waarvan sponsoren zeggen: aan dat team wil ik mijn bedrijf verbinden! Ik wil een ploeg opzetten die van waarde is voor de topsport, en een community zijn waarin fietsliefhebbers zich thuis voelen.  

BLINK JIJ UIT IN 

  • Ontwerpen / bouwen van websites?
  • Fotograferen
  • Filmen
  • Social media  
  • Copywriting
  • Sponsor activatie
  • Organiseren (van bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten)

OF BEN JIJ 

  • Als bedrijf geïnteresseerd in sponsormogelijkheden?  
  • Nieuwsgierig hoe je mij op een andere manier kunt helpen? 

Mail dan naar veerle.goossens@hotmail.com.  

Zo. Dat is eruit. Kom maar op met die aanmelding. Want ik kan niet wachten om mijn volgende stappen met jullie te delen!

Veerle_Goossens