CHRISTMAS GIVE AWAY

Na mijn vorige twee blogs vol met geefspiratie voor fietsliefhebbers, is het nu mijn beurt om de Kerstman een handje te helpen. Vanaf morgen 19 december tot en met 24 december komen er 5 winactie achter elkaar online op mijn Instagram. Iedere ochtend om 8:00 maak ik het cadeautje bekend en kun jij mee doen tot en met 26 december 23:59. Deze blog wordt iedere dag geüpload om het cadeautje uitgebreid toe te lichten.

Kerstfoto

GRIP GRAB GIVE AWAY

Samen met Grip Grab mag ik deze ultrafijne Raptor handschoenen + sokken weggeven. De Raptor handschoen is een van mijn favoriete handschoenen omdat deze dun aanvoelen, winddicht zijn maar er toch voor zorgt dat je voldoende controle voelt tijdens je fietsrit. Ik adviseer om deze handschoenen te dragen tussen de 4 en 15 graden. Deze drieseizoenen handschoen heeft een hoog ademend vermogen en voelt comfortabel aan. Ideaal voor je MTB / cyclocross rit.

Kerstwinactie


Naast de fijne handschoenen, win je ook een paar comfortabele zomersokken. De Grip Grab Lightweight SL fietssokken zijn gemaakt van zacht vocht afvoerend coolmax materiaal. Dat maakt deze sokken perfect voor warme en vochtige omstandigheden. Door het felle kleurtje val je ook nog eens goed op in het verkeer.

Wil jij een van deze items winnen? Doe dan mee aan de Instagram actie die tot en met 26 december 23:59 op deze Instagram loopt. Doorloop de stappen die aangegeven zijn bij de foto en wie weet win jij een van deze gave items! De winnaars worden 27 / 28 december bekend gemaakt! Ik wens je alvast een heerlijke kerst en een gelukkig nieuwjaar!