Wat is er nóg leuker dan krijgen? Juist ja, geven! Ik kan daar oprecht van genieten, als ik een ander blij mag maken. Dat hoeft natuurlijk niet altijd met een cadeau te zijn, een mooi complimentje geven kan net zo goed dat geluksmomentje opleveren. Dat laatste kunnen we allemaal iedere dag, maar voor dat eerste kiezen we toch net iets vaker voor een specialere gelegenheid. En daarom vroeg ik mijn partners om mee te doen aan mijn Christmas GIVE AWAY! Maar eerst mijn 5 cadeautips waarmee jij goed voor de dag komt. 

Bicycling magazinePS. Voel jij je dan ook altijd weer een klein kind die met smacht zijn cadeautje mag openen?

1. Voor alle kasseienvreters die hard fietsen op boeiend leesvoer

Een tijdschriftcadeau afgezaagd? Niet als je een abonnement van Bicycling.nl geeft. Dit magazine neemt je mee in de levens van fietsliefhebbers met een boeiend verhaal. Het draait niet om die ene professionelerenner met zijn resultaten, maar juist over de liefde voor de fiets, passie en prachtig beeldmateriaal van alle niveau’s vind je terug. Het magazine geven is niet ingewikkeld! Je kunt hier een losnummer kopen of elke kiosk of Appie. Of je geeft een abonnement voor €14,95. Ook hebben ze voor de echte pedaalridders, klimgeiten en stoempers een speciale kerstaanbieding; 5 nummer voor €25,-.  

2. Voeding voor krachtpatsers en smul koninginnen 

Voor iedereen die bezig is met gezonde voeding, graag bakt, veel sport of júist houdt van een lekkere smaakmaker, is Persanol Protein een origineel cadeau. Nee, dit opsomminglijstje is zeker geen checklist die je afgevinkt moet hebben. Want als je een sportief cadeau wil, kies je voor de proteïne shakes. Deze vul je aan met jouw favoriete flavour shot. Je hebt daarbij de keuze uit meer dan 15 verschillende smaken. Persoonlijk gebruik ik deze shots ook door bijvoorbeeld mijn havermout of yoghurt. Het geeft makkelijk en snel een heerlijke smaaktoevoeging, dus ook voor de bankhangende, ‘doe mij maar niet te veel werk’ is dit een leuk cadeau. Vergeet de onweerstaanbare proteïne repen niet te overwegen. Komt het bedrag onderaan de streep net iets hoger uit dan je georganiseerde financiëleplanning? Dan houd je die repen toch lekker zelf #luxeproblemen.  EN ze hebben sinds kort ook vegan opties.

Modder cyclocrosswedstrijd3. Tickets cyclocrosswedstrijd + Vlaamse frieten

Een cadeautje uitpakken neemt hooguit enkele seconden tijd in beslag. Met uitzonderingen daar gelaten zoals een spaarvarken gevuld met 5 centjes die per stuk ingepakt zijn. Daarom vind ik het extra leuk om iets te geven waarmee je een hele dag zoet bent! Trek je wilde regenlaarzen of modderschoenen aan en geef tickets voor een cyclocrosswedstrijd. Natuurlijk mag daar een (denkbeeldige) voucher voor Vlaamse frieten niet ontbreken.

Hier zijn mijn vijf wedstrijdtips voor een onvergetelijke dag:

Shirtlangemouw_Nalini_fietskleding_vrouwen4. Trotseer de kou in een stijlvol shirt lange mouw

Een fietsshirt lange mouw is een kledingstuk wat lang mee gaat. Doordat de slijtage nauwelijks zichtbaar is, wordt het niet snel vervangen. Toch kan het ontzettend leuk zijn om eens te wisselen van fietskleding. Niet omdat het versleten is, maar omdat het er mooier uit ziet. Als je in mooiere kleding rijdt, voel je jezelf ook beter. Met een fietsshirt lange mouw geef je een duurzaam cadeau wat ze zelf misschien niet snel zal kopen, maar je wel ontzettend dankbaar voor zal zijn. Bekijk hier de ruime keuze in fietsshirts lange mouw voor vrouwen. Of Klik hier voor onze scherpgeprijsde herenkleding. 

5. Vergeet jij jezelf niet? 

2019 staat voor de deur. Misschien maak jij ook dit jaar weer voornemens voor het nieuwe jaar. Of misschien ook niet omdat je erachter komt dat je die van vorig jaar ook niet behaald had. En die van dat jaar daarvoor trouwens ook niet. We zijn bereid om heel veel aan andere te geven. Mijn laatste en meest waardevolle tip is om jezelf niet te vergeten in het geeffestijn van sinterklaas, kerst en nieuwjaar. Ik doel daar niet eens op cadeaus, maar vooral om het zorgen en organiseren. Wil jij leren: 

  • Hoe jij jezelf niet voorbij fietst in dit geeffestijn
  • Hoe jij handvaten kunt grijpen om succesvoller te worden
  • Hoe jij meer energie gaat voelen

Dan advisieer ik je om te investeren in jezelf met de Mindset Bootcamp Masterclass van Sanne van Paassen. Zodat je vol energie topprestaties kunt leveren en kan doen waar je echt gelukkig van wordt. 

Keep an eye on my Instagram

Ik begon mijn blog er al mee. Wat is er nóg leuker dan krijgen? Dingen geven. Ik heb daarom mijn persoonlijke partners met succes uitgedaagd en er komt een hele toffe winactie aan! Ik kan alvast verklappen dat Tune, Bodhi Cycling, Onestopmap, Grip Grab en BYE! mee doen. Stay tuned for more!

PS. Nog meer geefspiratie lezen? Check hier nog 5 extra cadeautips voor de fietsliefhebber.